2018-12-14 08:26:00• hírek • x

Az utak jegesednek, jön a hó: valóban eljött az ideje a téli gumik használatának!

Nem érdemes elhanyagolni a családi autó kerékcseréjét, mert a jeges utakon akár életbevágó fontosságú is lehet a biztonságot nyújtó téli gumik használata.

Az elkövetkező napokban havat és jegesedést jeleznek az időjósok. A rendőrség és a katasztrófavédelem ilyen időben sokkal elfoglaltabbá válik. Ne essünk bele a közúti balesetek statisztikájába, cseréljük le időben az abroncsokat! Ebben nyújt szakértői segítséget az Amaia Speed&Go gumiszerviz és autómosó. Amellett, hogy profik, még gyorsak is, és a kérdéseire is szívesen válaszolnak.

 

Miért nem jó a nyári gumit télen használni? Miért kötelező 7 Celsius fok alatt a mélyebb barázdájú abroncsok felszerelése? „A nyári abroncs a hidegben megmered, tapadását elveszti, emiatt pedig megnő a féktáv, olyan lesz a helyzet, mintha az autós egy jégpályán közlekedne. A téli gumik mintázata, összetétele viszont hozzájárul ahhoz, hogy a téli időjárási körülmények között is jól tapadjon az úton" - magyarázza az Amaia Speed&Go gumiszerviz és autómosó menedzsere, Csáki Csongor.

 

Hiába vezet valaki hibátlanul, a legjobb sofőrön is kifoghat egy jégfoltos út vagy ónos eső. Előzze meg a bajt, látogasson el a szervizbe és cseréltesse le a kerekeit a szezonnak megfelelőre. A téli gumi szetten nem érdemes spórolni, ám az Amaia Speed&Go gumiszervizében idén sem kell a pénztárca mélyére nyúlnia. Hihetetlen, de igaz: ha ide ellátogat, olcsón hozzájuthat a biztonságot nyújtó téli gumikhoz. És még fel is szerelik, ha Ön nem vesződne vele.

 

Az Amaia Speed&Go gumiszerviznél nem csak személygépkocsikra, hanem furgonokra és kisteherautókra is talál megfelelő szettet, szintén a lehető legjobb áron. Amennyiben nem tudja, melyik fajtát válassza, kérje a munkatársak segítségét, és választ kap minden kérdésére a tökéletes darabok kiválasztásához.

 

Ha tehát minőségi szolgáltatást keres autója számára - jutányos áron, keresse az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt, ahol igazi szakemberek állnak rendelkezésére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: